Lumos hjelm Ultra m/MIPS str. S/51-55cm sort m/lys og blinklys

1.249,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): LU-M1000 Kategori:

Yderligere information

Model

Unisex

Farve

Sort

Størrelse

51 – 55 cm

Lumos cykelhjelm med lys, blinklys og MIPS.

Ultra er Lumos’ nyeste og mest populære hjelm til den bedste pris. Hjelmen kommer integreret med 3 COB LED-moduler, der giver dig en fuld 360˚ dækning – hvilket sikrer, at du bliver set af bilister fra alle vinkler. Den har også blinklys, som du kan aktivere ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening eller et Apple Watch.

Ultra er udstyret med et click-dial-tilpasningssystem for at sikre, at den sidder fast, men alligevel komfortabelt, på dit hoved.

Ultra er justerbar fra 54 cm til 61 cm via click-dial-tilpasningssystem. One Size passer til de fleste voksne og teenagere.

 

Optimalt placerede lygter
Det er videnskabeligt bevist. Klare lygter placeret i øjenhøjde er mere synlige end traditionelle cykellygter.
Med 94 integrerede COB LED’er designet til at give 360˚ synlighed, vil du være mere synlig for bilister overalt omkring dig.

N.B. der skal også være lys på cyklen.

 

Vær forudsigelig. Signalér dine hensigter.
Dine integrerede blinklys kan aktiveres ved hjælp af den medfølgende Lumos fjernbetjenbing, der er monteres på dit cykelstyr.

 

Lys On/off
Efter at have parret Ultra til din iOS/Android-app og dens medfølgende styrmonterede trådløse fjernbetjening, er aktivering af dens lys så simpelt som at trykke én gang
Lyset tændes og slukkes via tænd/sluk-knappen bag på hjelmen. Gentagne tryk på knappen giver dig mulighed for at vælge mellem tre forskellige lystilstande. Din sidst valgte lystilstand gemmes i Lumos Ultra hukommelse og aktiveres automatisk næste gang du tænder lyset i hjelmen

 

Ekstrem ventilation
Ultra er Lumos’ “mest ventilerede hjelm.” Ultra  er designet med 3 enorme ”udstødninger” i bagenden for at sikre, at varm luft bliver skubbet ud, hvilket hjælper med at holde dig kølig på varme dage, men samtidig yder hjelmens øvrige design beskyttelse mod kulde på  kolde dage.

 

Mere end 10 timers batterilevetid
Lumos Ultra hjelm er drevet af et 900 mAh lithium-ion-batteri, som kan genoplades via USB-C for at muliggøre hurtig og bekvem opladning.