Joergensencykler.dk drives af Henning Jørgensen Cykler ApS, som er en cykelforretning beliggende på Tjelevej 48, Tjørring, 7400 Herning.

Vi har et bredt sortiment af cykler til hele familien, lige fra løbecyklen til familiens yngste til el-cykler. Sammen med dig finder vi den cykel, der passer til dit behov, om det være sig en børnecykel, city-bike, shoppingcykel eller el-cykel.

Derudover har vi en stor specialafdeling med mountainbikes og racercykler, herunder et særskilt afsnit udelukkende med fokus på piger/kvinder. Vi fører endvidere et bredt sortiment af reservedele og tilbehør f.eks. tøj, sko, hjelme, computer, pedaler og dæk.

På vores værksted, er det faglærte cykelmekanikere der klargør din nye cykel og servicere den efterfølgende. Trænger din cykel til en kærlig hånd, står vores mekanikere også klar til at reparere den, så du igen bliver godt kørende.

På vores hjemmeside finder du et udpluk af vort brede sortiment. Søger du noget som ikke er på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger eller komme forbi vores forretning på TJELEVEJ 48, TJØRRING, 7400 HERNING. Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf.: 97 26 72 55.