Hjelm Abus Gamechanger 2.0 MIPS L/57-61cm – velvet black

2.399,00 kr.

GAMECHANGER 2.0 MIPS 

Med denne aerohjelm har hver eneste detalje et stort mål: High-end performance. Oplev GameChanger 2.0 MIPS – fremstillet i Italien og udviklet sammen med professionelle atleter.

På lager

Varenummer (SKU): 98031 Kategori:

Yderligere information

Mærke

Abus

Farve

Mat sort

Størrelse

57 – 61 cm

GAMECHANGER 2.0 MIPS – FASTER FORWARD

Sikre dig det afgørende forspring i kampen om hvert eneste sekund: Tag din raceroplevelse til det næste niveau med GameChanger 2.0 MIPS.

Fordi hvert sekund tæller, er reglen: mindre luftmodstand! Det er her, at den bredere bagende kommer i spil, ud over den aerodynamiske form. Hjelmens aero blade optimerer luftstrømmen med en speciel gitterstruktur og tilpasser sig forskellige hastigheder, sidevinkler og hjelmhældninger. Derfor har GameChanger 2.0 en løsning til alle situationer i cykelløb.

Selv på de varmeste ture holder du hovedet koldt takket være AirBoost-luftindgangen og det avancerede ventilationssystem.

For at du ikke skal gå på kompromis med komforten, kan du let justere hjelmen ved hjælp af vores patenterede justeringssystem. ActiCage øger vejhjelmens stabilitet – og en port til QUIN-kollisionssensoren giver dig endnu en mulighed for beskyttelse.

I MIPS-varianten afbøder Air Node Rotation System rotationskræfterne i tilfælde af et fald og beskytter hovedet bedre.

Faster forward med GameChanger 2.0: Testet af professionelle atleter i vindtunnel og på landevejen. Lad os komme af sted!