Batavus Dinsdag E-go Classic CP 7-gear 53cm sort 400wh batteri

24.499,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): BE101803 Kategori:

Yderligere information

Model

Dame

Mærke

Batavus

Farve

Sort

Størrelse

53 cm

Batavus Dinsdag elcykel

Batavus Dinsdag E-go® CP Classic er især interessant, fordi du får det bedste fra to verdener. Oprejst siddestilling og lav indstigning fra det klassiske.

2 x skivebremser og lettere buet styr fra vores mere citybike inspirerede modeller.

En super lækker comfortcykel, perfekt til pendler-målgruppen.

En pendler cykel skal selvfølgelig være udstyret med nye lygte features. I baglygten er der integreret både vores V-light men også BRAKE-light. Det højner sikkerheden, og sikrer at du bliver langt mere synlig, især i den mørke periode. V-light kaster nemlig et rødt V ned i asfalten bag dig, og opfordre dine medtrafikanter til at holde god afstand. Og vores BRAKE-light gør ekstra opmærksom på at du bremser, ved at lyse ekstra kraftigt op når cyklens fart bremses. Det nedsætter risikoen for at blive påkørt bagfra.

 

For at gøre din hverdag så nem som muligt, er cyklen allerede monteret med en godkendt lås. Med den lukkede kædekasse, er der mindre vedligehold. Du får effektive hydrauliske skivebremser og med MIK bagagebæreren, kan der nemt monteres kurv, taske, transportboks eller barnesæde alt efter dit behov.

 

Dinsdag E-go® Classic CP er monteret med Bosch system. Et system som er støjsvagt, behageligt og effektfuldt. Systemet, som er anvendt på netop denne cykel er BOSCH Active Line. Systemet er let at betjene og kommer med 5 køreprogrammer, så du nemt kan tilpasse assistancen til behov og omgivelser. Motoren er moment-baseret, således du får assistance, udfra hvor meget kraft du selv kan og vil give. Cyklens batteri er et carrierpack batteri (bagagebæremonteret) og modellen kommer med flexbatteri løsning, så du kan vælge den batteri størrelse som passer til dine behov..