Batavus Atmos 5.1 herre 61cm 10-gear Shimano Tiagra

Tilbud

Original price was: 7.699,00 kr..Current price is: 5.999,00 kr..

Ikke på lager

Varenummer (SKU): BC500998 Kategori:

Yderligere information

Model

Herre

Mærke

Batavus

Str.

61 cm

Batavus Atmos 5.1

DYNAMISK OG EFFEKTIV CITYBIKE

Atmos 5.1 er en let cykel, som du virkelig kan komme hurtigt af sted på. For at holde vægten nede på cyklen, har man valgt at udstyre den med racerfælge og hydrauliske skivebremser. Den hydrauliske skivebremse har mange fordele, de er mindre følsomme over for mudder, vand og snavs, hertil har hydrauliske skivebremser en kraftig og nøjagtig bremsning.

Cyklen kommer i mat sort. Alle er lakeret med kvalitetslak, og stylet med sort udstyr og lækre farvedetaljer, for at skabe en flot kontrast, som er med til at fremhæve cyklens sporty udtryk.

Atmos 5.1 kommer med 10 udvendige Shimano Tiagra gear. De udvendige gear giver, at du som rytter får en mere glidende og smoothe køreoplevelse. Atmos 5.1 er derudover også født med både front og bagskærmssæt, så er du sikret, at du kommer frem til din destination uden for meget mudder i nakken.

 

Når du vælger en Atmos 5.1, får du en effektiv citybike, som både er en perfekt hverdagscykel samt også en flatbar motionscykel. Der er masser af fart i denne cykel, og du vil med lethed kunne suse forbi de andre på cykelstien.