Batavus Atmos 5.1 dame 53cm matsort – 10speed Tiagra

Tilbud

Original price was: 7.699,00 kr..Current price is: 5.999,00 kr..

På lager

Varenummer (SKU): BC101979 Kategori:

Yderligere information

Farve

mat sort

Model

Dame

Mærke

Batavus

Str.

53 cm

DYNAMISK OG EFFEKTIV CITYBIKE

Atmos 5.1 er en let cykel, som du virkelig kan komme hurtigt af sted på. For at holde vægten nede på cyklen, er der valgt at udstyre den med racerfælge og hydrauliske skivebremser. Den hydrauliske skivebremse har mange fordele, de er mindre følsomme over for mudder, vand og snavs, hertil har hydrauliske skivebremser en kraftig og nøjagtig bremsning.

Cyklen er mat sort og alt er lakeret med kvalitetslak, og stylet med sort udstyr, som forstærker det eksklusive look og som er med til at fremhæve cyklens sporty udtryk.

Atmos 5.1 kommer med 10 udvendige Shimano Tiagra gear. De udvendige gear giver, at du som rytter får en mere glidende og smooth køreoplevelse. Atmos 5.1 er derudover også født med både for- og bagskærm, så er du sikret, at du kommer frem til din destination uden for meget mudder i nakken.

Ønsker du lås og bagagebærer på din Atmos 5.1?  Så er Atmos 5.1 allerede klargjort til dette.

Når du vælger en Atmos 5.1, får du en effektiv citybike, som både er en perfekt hverdagscykel samt også en flatbar motionscykel. Der er masser af fart i denne cykel, og du vil med lethed kunne suse forbi de andre på cykelstien.