Handelsbetingelser

Gældende fra 1. februar 2015.

Henning Jørgensen Cykler ApS
Tjelevej 48, Tjørring
7400 Herning
Danmark

Tlf.: 97267255
Mail: info@joergensencykler.dk 

CVR-nr.: 17898485
Etableringsår: 1993
http://www.joergensencykler.dk

 

Bestilling

Alle priser på websitet er inkl. 25% moms og andre afgifter og angivet i Danske kroner. Når du handler med joergensencykler.dk på www.joergensencykler.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

For at foretage et køb på joergensencykler.dk skal du igennem følgende trin:

  1. tryk på knappen ”køb” ved den vare du ønsker, og varen bliver tilføjet din indkøbsliste
  2. når du er færdig med at vælge de varer du gerne vil købe, trykker du på ”Vis indhold af min kurv” øverst i højre menu
  3. du får nu indkøbslisten frem og kan evt. foretage rettelser
  4. tryk ”Gå til bestilling” for at gå videre med din ordre
  5. udfyld felterne ved ”Faktureringsadresse” og evt. ”leveringsadresse”, hvis disse er forskellige
  6. tryk ”Fortsæt til næste trin” og vælg betalings- og forsendelsesmetode
  7. tjek alle oplysninger og godkend vores handelsbetingelser og afslut købet.
  8. efter endt indtastning vil du automatisk modtage en mail med din bestilling.

Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til info@joergensencykler.dk.

Joergensencykler.dk laver kun aftaler med personer over 18 år, aftaler med børn og unge under 18 år, kan kun indgås af forældre eller andre der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Vær opmærksom på, at når du accepterer vores handels- og leveringsbetingelser, accepterer du samtidig at der tages forbehold for trykfejl, udgåede varer, afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder.

N.B.: Hvis der er indtastet fejlagtige oplysninger om varen, herunder navnlig prisen, er den automatisk udsendte ordrebekræftelse IKKE bindende for joergensencykler.dk, og du vil hurtigst muligt blive kontaktet af en medarbejder fra joergensencykler.dk med henblik på at få tilrettet bestillingen således at den svarer til joergensencykler.dk produktsortiment og/eller prisliste.

 

Betaling

I webshoppen kan der betales med:

  • Dankort

Der tages ikke gebyr ved betaling med dankort på joergensencykler.dk

Ved kortbetaling, trækkes pengene først, når varen er sendt.

Ved betaling ved kontooverførsel bedes beløbet indsat på vores konto 7118 0002005299 med angivelse af ordrenummeret.

Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1000 kr. når dit Dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken joergensencykler.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.joergensencykler.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Alle priser på joergensencykler.dk er i danske kroner.

Afbestilling

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail eller returnere ordrebekræftelsen du har modtaget pr. mail til info@joergensencykler.dk  mærket ”afbestilling” i emnetekst. Afbestillingen bør ske inden kl. 15 samme dag, som bestillingen er foretaget. Er varen ikke blevet afbestilt inden kl. 15 samme dag og er pakken blevet afsendt af joergensencykler.dk, dækker kunden forsendelsesomkostningerne.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fuld fortrydelsesret, på varer købt på joergensencykler.dk, gældende fra den dag du modtager dine varer. Varen anses for leveret når varen er lagt i forbrugerens postkasse, når den efter aftale med forbrugeren er lagt i et skur eller lignende, i forbrugerens have, eller når den er afleveret på forbrugerens arbejdsplads. Ved brug af pakkeautomat anses leveringen at være sket når forbrugeren afhenter pakken. Ved afhentning i butikken anses varen for leveret når forbrugeren eller forbrugerens repræsentant har afhentet varen.

Der er ikke fortrydelsesret hvis varen er fremstillet efter forbrugerens specifikationer, eller som har fået et tydeligt personligt præg.

Ved udøvelse af fortrydelsesretten skal det være meddelt os inden 14 dage fra modtagelse af dine varer, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til joergensencykler.dk, Tjelevej 48, 7400 Herning, Tlf.: 97 26 72 55, info@joergensencykler.dk, enten pr. telefon eller e-mail. Det er altid en god idé at kontakte os inden du sender varen tilbage, så kan evt. misforståelser blive taget i opløbet. Det er ikke nok blot at nægte modtagelsen, du skal samtidig aktivt give os besked om dette.

 

Returnering

Når du har meddelt din fortrydelse til joergensencykler.dk, skal varen være sendt retur inden 14 dage. Vedlæg altid en kopi af faktura med angivelse af at fortrydelsesretten ønskes udnyttet samt bank, registreringsnummer og kontonummer hvortil pengene ønskes indbetalt. Vi fremsender ikke checks eller kontanter. Varer der returneres på efterkrav nægtes modtagelse, og fragtomkostninger refunderes ikke.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Varen sendes til:

Henning Jørgensen Cykler ApS

Tjelevej 48

7400 Herning

Du skal selv betale de direkte udgifter i forbindelse med tilbageleveringen af varen. (Prisen for at sende en vare retur kan variere alt efter størrelse og vægt). Hvis du nægter at modtage varen, vil udgifter til tilbagesendelse af varen, hvis der har været afholdt sådanne udgifter, blive fradraget i din tilbagebetaling af købesummen. Vare sendt pr. efterkrav modtages ikke. Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

 

Varens stand, når du sender den retur

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette i overensstemmelse hermed kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde som da du modtog den. Du må gerne pakke varen ud og teste den i mindre omfang, så længe du kan returnere den i samme stand og mængde. Varen skal returneres i originalemballage sammen med alle brugsanvisninger og garantipapirer.

Du hæfter for en evt. forringelse af varens værdi, der skyldes anden håndtering end den, der var nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungere på. Det vil sige, du må prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varen handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Ved forbrugerkøb gives der efter Købelovens bestemmelser herom en reklamationsret på 24 måneder på alle varer og dette er også gældende for produkter købt på www.joergensencykler.dk. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler på produktet der var tilstede ved levering, men som først har manifesteret sig i indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamere du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig i forbruger køb. Reklamationsret er ikke det samme som garanti, og det er ikke alle fejl der vil kunne blive udbedret via reklamationsretten.

Ved reklamationsret – gælder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i pris, afhængig af den konkrete situation.

Ved reklamation kontaktes joergensencykler.dk pr. e-mail info@joergensencykler.dk eller pr. tlf.: 97 26 72 55, hvorefter der træffes aftale om det videre forløb.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes retur til:

Henning Jørgensen Cykler ApS

Tjelevej 48

7400 Herning

Når du returnerer varen, bedes du venligst vedlægge en kort, præcis og fyldestgørende beskrivelse af fejlen samt en kopi af din faktura.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarligt emballage og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Såfremt varen efter nærmere undersøgelse ikke findes at lide af en mangel forbeholdes ret til at opkræve gebyr på kr. 250,00 incl. moms plus porto for arbejdstid i forbindelse med returnering. Beløbet skal forudbetales førend varen sendes retur. Inden du sender varen til os skal du huske at kontakte os pr. mail eller telefon, så vi kan sikre os at du er bekendt med dette.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du kontakte www.joergensencykler.dk. I fald det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indgive klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du finder maksimums- og minimumsbeløbsgrænser på klager samt gebyr for sagens behandling på Forbrugerklagenævnets hjemmeside: www.kfst.dk eller på www.forbrug.dk

Du kan anvende denne europæiske online-platform til behandling af en klage: http://ec.europa.eu/odr.

Henning Jørgensen Cykler

Vi gør opmærksom på, at du ikke kan forvente, at finde alle varerne på hjemmesiden i vores fysiske butik og ej heller at du kan købe dem til samme lave pris.

 

Nyhedsbrev

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud m.m.

Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkelig ”ja tak” hertil.

Cube, Giant, Specialized og Trek politik

Alle cykler af ovennævnte mærker, der er fremvist på websitet kan kun sælges fra vores fysiske butik eller at vi personligt kører ud med cyklerne til kunden. Cykler er et teknisk produkt som kræver råd og vejledning til forbrugeren fra en kvalificeret forhandler om hvordan produktet fungerer og vedligeholdes. Cykler skal samles, indstilles og finjusteres af en kompetent mekaniker før den overdrages til forbrugeren. Det er vigtigt at slå fast at Cube, Giant, Specialized og Trek´s garanti ikke dækker cykler som leveres via kurér eller fragtmand.

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende. Du kan vælge om du vil sende fortrydelsesformularen pr. post eller om du vil sende oplysningerne i formularen til os på e-mail. Bemærk at fortrydelsesretten først træder i kraft når vi har modtaget dine oplysninger.

 

Pr. post til:

Henning Jørgensen Cykler ApS

Tjelevej 48, Tjørring

7400 Herning

 

Eller pr. e-mail til:

info@joergensencykler.dk

 

Kundeservice: tlf. Tlf.: +45 97 26 72 55

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

 

 

 

 

 

 

 

Bestilt d.:___________________

 

Modtaget d.:___________________

 

 

Kunde navn:

 

Kunde adresse:   

 

Dato:

 

___________________________________________________

Kundens underskrift (kun hvis du indsender formularen med alm. post)