Batavus Ego Altura power plus dame 51 cm 8-gear 500wh batteri

24.999,00 kr.

På lager

Delbetaling
662 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 24.999 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 662 kr. Samlede kreditomk. 6.760 kr. Samlet tilbagebetaling 31.759 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,98%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): BE101858 Kategori:

Yderligere information

Farve

Grå

Model

Dame

Mærke

Batavus

Str.

51 cm

Batavus EGO Altura Power Plus el-cykel

KOMBINERET KØREGLÆDE OG KOMFORT

Med en Altura E-go® Power Plus får du en elegant og effektiv unisex elcykel.

Altura E-go® Power Plus er udstyret med 3 bremser, 2 hydrauliske skivebremser og en klassisk fodbremse. Cyklen har 8 indvendige Shimano Nexus gear og er udstyret med et pålideligt BOSCH elstystem. På modellen har vi monteret vores Aerflow Vizi-forlygte og vores Brakelight, som er indbygget i baglygten. Lygterne er altid tændt, kan nemt ses fra siden og baglygten lyser kraftigt op når cyklens fart bremses. Læs mere om lygterne her.

Altura E-go® Power Plus er monteret med BOSCH elsystem. Det gør at elcyklen er støjsvag, behagelig og effektfuld. Systemet, som er anvendt på netop denne cykel, er BOSCH Active Plus. Systemet er let at betjene via BOSCH Intuvia displayet, som er nemt at betjene og som har 5 køreprogrammer, så du nemt kan tilpasse assistancen til dine omgivelser. Motoren er moment-baseret, således man får assistance, udfra hvor meget kraft man selv giver. Cyklen monteres med et 500Wh batteri, som sikrer lang rækkevidde, og med motoren placeret i kranken opnår du en god balance og behagelig køreoplevelse. 

For at du kan opnå den bedst mulige og mest behagelig kørestilling, er cyklen udstyret med en justerbar frempind. Her kan man manuelt indstille vinklen på styret og opnå lige præcis den kørestilling du  foretrækker.